Jdi na obsah Jdi na menu

KP ženy - 11.5.2018

Napsali o nás na stránkách jcted.cz :-)

------------------------------------------------------

Milevské házenkářky přejely rezervu budějovické Lokomotivy

MILEVSKO - V milevské sportovní hale se v pátek 11. května vpodvečer odehrál první zápas jarní části házenkářského krajského přeboru žen mezi soupeřkami z Milevska a Lokomotivy České Budějovice B. Krajský přebor hrají tři ženské týmy – Jindřichův Hradec B, Milevsko a Lokomotiva České Budějovice B, a to systémem dvou podzimních a dvou jarních zápasů každého s každým. Po podzimu byla na čele rezerva Jindřichova Hradce před Milevskem a béčkem Lokomotivy ČB.

Jako favoritky hráčky z krajského města do Milevska nepřijížděly, na podzim s Milevskem oba zápasy prohrály. „Pro nás je to premiérová sezona, složili jsme po víc než deseti letech tým z žen, které hrály kdysi a doplnily nás tři hráčky áčka, které nestíhaly tamní tréninky, ale skončit s házenou nechtěly,“ zmínila trenérka budějovického týmu Monika Reitingerová. „Hrajeme tak, aby se nám nic nestalo, hlavně je to skvělá parta,“ dodala.

Bylo jasné, že v Milevsku to snadné nebude. Milevské házenkářky jedou zjara na vítězné vlně. V polovině dubna vyhrály turnaj v Praze – Vršovicích, jaro v krajském přeboru odstartovaly poslední dubnovou neděli výhrou nad Jindřichovým Hradcem 20:19, když o vítězství rozhodla šest vteřin před koncem ze sedmičky Eva Menhartová. Druhý jarní zápas s Hradečankami odehrají milevské ženy příští víkend u Vajgaru. Nyní v pátek rozehrály dvojzápasový duel s budějovickou Lokomotivou. Vyhrály a na odvetu pojedou za čtrnáct dní do krajského města.

 

HC Milevsko – TJ Loko České Budějovice B 29:18 (15:10)

Milevsko: Natálie Buriánková - Veronika Hřebejková 9, Žaneta Vildtová 6, Eva Menhartová 5, Zdeňka Keřková 4, Václava Janouchová 2, Michaela Pýchová 2, Lucie Kosobudová 1, Soňa Mužíková, Petra Hečková

Loko ČB: Olga Straková 4, Hana Mašková 4, Marie Nevoralová 3, Petra Křivská 2, Lucie Mlezivová 2, Michaela Rybáková 1, Adéla Gottfriedová 1, Lenka Michálková 1, Radka Váchalová, Renata Linhartová

 

Vstup do zápasu patřil Milevsku, které během prvních deseti minut vedlo 6:1 a postupně se dostalo až na 10:2. Pak se ale soupeřky chytily a podařilo se jim snížit na 10:6. Milevské ženy mohly spoléhat na výbornou golmanku Natálii Buriánkovou, ale dařilo se i střelecky, zejména Veronice Hřebejkové. Přehozením golmanky ladným obloučkem se dvakrát blýskla Žaneta Vildtová. Lucie Kosobudová tak dokonce zaskočila budějovickou golmanku ze sedmičky. První půle skončila pětibrankovým náskokem domácích a ve druhé části Milevšťandy navyšovaly až na 19:11.

Po deseti minutách druhé části ale milevská golmanka odstoupila kvůli zdravotní komplikaci a do branky trenérky poslaly Michaelu Pýchovou. Oba týmy deklarují, že si hrají hlavně pro radost, přesto se hrálo dost tvrdě a na milevské straně musely po zákrocích na čas odstoupit Eva Menhartová a Lucie Kosobudová. Rozhodčí rozdali několik dvouminutových trestů i pár žlutých karet. Nakonec se milevská golmanka Buriánková do branky vrátila a milevské ženy zvítězily 29:18. Třicítku nezavršily jen proto, že si milevského gólu ve 23. minutě sudí nevšiml a neodpískal ho. K vidění byly na obou stranách pohledné akce, proměněné i neproměněné sedmičky, také brejky s úprkem přes celé hřiště. Zkrátka pěkná házená.

Budějovická trenérka Monika Reitingerová zhodnotila: „My vždycky máme druhý poločas lepší, v Jindřichově Hradci jsme ho dokonce vyhrály. Kdyby se hrálo na třetiny, tak snad ještě vyhrajeme.“ A na závěr odhodlaně vzkázala: „Děvčata se lepší zápas od zápasu, tak věřím, že za dva týdny u nás doma Milevsku ukážeme.“

Domácí trenérky Martina Šulcová a Marie Šťastná to ale vidí samozřejmě jinak. „Turnaj v Praze nás nakopl a po výhře nad Hradcem si věříme,“ vzkazují soupeřkám obou jarních zápasů, které zbývají.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

хостинг - хостинг недорого

5. 10. 2023 15:34

https://intersect.host/faq

Symn - Таможенное оформление судов

28. 7. 2022 5:05

Внешнеторговая компания ООО «ВЭД ЛАЙН». Расскажем как в точности устроить и к тому же вести внешнеэкономическую деятельность, как точно подготовить документы, как произвести растаможивание https://ved-line.ru как именно заключить договор поставки, как учредить отгрузку товаров, как учредить хранение товаров также рассчитать таможенные пошлины.

Oxime - Сборные грузоперевозки LCL либо FCL, каким методом отгрузить?

18. 3. 2022 13:14

Аутсорсинг ВЭД позволяет Вам вручить общую нагрузку и к тому же риски внешнеэкономической деятельности, минимизируя издержки на сотрудников по логистике. Когда Вы обращаетесь к нашим специалистам https://ved-line.ru с задачей отгрузки товаров из КНР, мы тактично исследуем проект, считаем все риски и делаем детальный расчёт импортированья. В расчёт мы вносим совершенно все расходы, согласованные с ввозом включительно от прайса товара, перевозки, сертификации, таможенного декларирования включительно затратами по отгрузке на склад клиента. Утверждаем с заказчиком план, технологию грузоперевозки, фиксируем цену также и дедлайн. Заключаем с заказчиком договор поставки или агентский договор с фиксированными обязательствами. Далее мы заключаем внешнеторговый договор с изготовителем в Китае. Мы гарантируем исполнение всех шагов поставки по проверке производителя, проверки производства, доставки, таможенного оформления, сертификации страхования и т.д. Клиент точно своевременно принимает товар на собственном складе с полным комплектом сопровождающих документов, в то же время урезая в своих потребностях риски и затраты. В любое время направляем клиенту информацию по грузоперевозке, текущего нахождения товара до выполнения валютной заявки поставщику или сканы декларации на товары.