Jdi na obsah Jdi na menu

KP mladší a starší žačky 6.10.2018

KP mladší žačky 6.10.2018

 

Jiskra Třeboň - HC Milevsko   9:16 (4:7)

 

Na první letošní zápas v kategorii mladších žaček jsme jeli jen se sedmi hráčkami, kvůli úrazům a nemocem jsme byli oslabeni o 4 hráčky a tak jsme na střídačce neměli nikoho na střídání.První poločas byl v prvních minutách trošku nervozní na obou stranách hřiště. Ještě v 10 minutě byl zápas vyrovnaný, pak naše děvčata vstřelila 2 branky za sebou a stav ze 14.minuty 4:7 vydržel až do konce prvního poločasu, který je v této kategorii 20 minut. Do druhého zápasu milevšťandy vstoupily už vyrovnané a připravené zabojovat o vítězství a tak to taky vypadalo. Soupeřky jsme nechaly skorovat jen 4x, zatímco my jsme daly 11 branek. Na našich hráčkách bylo vidět, že se jim už po házené stýskalo a že goly dávat chtějí, ale taky to umí. Tato děvčata spolu hrají již cca 5 let a je to vidět, jak se na hřišti vidí a zkoušejí kombinace, které se při trénincích učí. Samozřejmostí není ani výkon brankařky, ale Martina Bočanová se v brance činila a svůj tým několikrát podržela.

 

Sestava a branky: Bočanová M., Kodavová T. 1, Horažďovská 8/2, Matějková V., Kreuzerová 1, Volfová 1, Koňáková 5

 

____________________________

 

KP starší žačky 6.10.2018

 

Jiskra Třeboň - HC Milevsko   40:9 (22:2)

 

V kategorii starších žaček hrajeme mimo soutěž kvůli nedostatku hráček ročníků 2004-2005 a tak za ně nastupují i 3 děvčata o rok starší (mladší dorostenky). Celkem máme 8 hráček a doplňují je hráčky mladších žaček. Tentokrát starších žačky jely jen 4 a tak si mladší žačky museli dopřát ještě jeden zápas navíc. Tenhle zápas však byl rozhodnut již od začátku, bohužel v náš neprospěch. Třeboňské starší žačky jsou skvěle vybavené jak technicky tak fyzicky a naše mladší žačky v žádném případě nemohly konkurovat. Výsledek odpovídá skutečnosti. Náš první gol vstřelila Nela Horažďovská  ze sedmičky až v 18.minutě 1.poločasu. V brance musíme pochválit opět Martinu Bočanovou, která se vůbec nebála prudkých střel soupeřek a i díky ní se skore zastavilo na 40 obdržených brankách.

 

Sestava a branky:  Bočanová M., Lípová 3/1, Samcová 1, Bočanová H. 1, Kodadová M. 1, Kodadová T., Horažďovská 3/1, Kreuzerová, Volfová,

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář