Jdi na obsah Jdi na menu

II.liga ženy 2.4.2017

II.liga ženy

 

HC Milevsko- FK HVĚZDA Cheb   23:20 (11:7)

 

Soupeřky začaly zostra, ve 2. minutě už bylo skore 0:2, ale pak se milevské hráčky taky rozjely, vycházely individuální akce i naučené seběhy. Hrálo se v pohodě, nespíš proto, že jsme dostaly od trenérky rady a my si uvědomily, že hrajeme házenou pro radost ze hry a taky z lásky k tomuto sportu. Soupeřky jsme začaly drtit už v 6. minutě 1.poločasu, skore narůstalo, největší problém byl uhlídat jejich ruské kličky, ale myslím, že jsme nakonec na to přišly.

 

V druhém poločase jsme už byly vyčerpané, ale rekly jsme si, že to nevzdáme, budeme bojovat až do konce a ty 2 body dneska chceme.

Posledních 10 minut zápasu byly strašné nervy, soupeřky začaly víc faulovat, dostávaly tresty, nakonec to neustál ani trenér hostí a asi 1 minutu před koncem, viděl od rozhodčích (novinku sezony) modrou kartu za sportá slova, což je červená karta, ale s odebráním registrace, takže se musel uklidit a uklidnit na tribuně. My jsme měly problém udržet míč i myšlenku, ale nakonec se to povedlo.

 

Všem svým spoluhráčkám a oběma trenérkám moc a moc děkuji, že jsem si ještě mohla zažít ten krásný pocit z vítězství, ještě máme před sebou 4 zápasy, tak třeba se zadaří ....... :-))  

Já osobně hraju házenou už od 5 let, což je už dlouhých 37 roků, díky mému tátovi, který mě k ní přivedl a házenou jako já miloval, učil nás jí, trénoval. Jsem mu za to vděčná, protože házená mě provází celým životem a dala mi skvělé chvíle radosti, slz i bolesti, ale především skvělé kamarádky. Dnes můžu jako trenérka jít v jeho šlépějích a mám radost z našich malých házenkářek, kterým se daří a každý zápas je na nich vidět zlepšení.

 

 

Sestava a banky:

 

Naty Buriánková

Keřková 1, Menhartová 3, Hřebejková 6, Janouchová 6, Mužíková 1, Hečková 1, Vildtová 4/3, Pýchává 1 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář