Jdi na obsah Jdi na menu

2021 - Vršovice Cup - mladší žačky

V pátek 3.9.2021 milevské mladší žačky ráno nezamířily do školních lavic, ale vyrazily do hlavního města za sportem. Zúčastnily se již 9. ročníku turnaje mladších a starších žaček Vršovice cup, který trval až do neděle 5.9.2021. Všechny zápasy mladších žaček se hrály na venkovním hřišti, takže všichni byli rádi, že vyšlo počasí a někdy bylo krásně až moc. Jelo celé družstvo kromě nemocné Simony Němečkové a jako posily 2 hráčky z nižší kategorie Janouchová Štěpánka a Matějková Natálie.

V kategorii starších žaček bohužel letos nemáme družstvo. Ale milevská stopa byla znát v družstvech Písku A a B, za která letos nastupuje 7 našich děvčat, která pro letošní sezonu zamířila do Písku a jak se ukázalo na turnaji, jsou tam hodně platná.

V mladších žačkách bylo 11 týmů, takže nás čekalo 10 soupeřů. V pátek i v sobotu jsme odehráli po 4 zápasech s bilancí 4 prohry a 4 výhry. V neděli poslední dva zápasy, které jsme si užili a oba povinně vyhráli se slabšími soupeři. Nebýt nešťastného prvního pátečního zápasu se Strakonicemi, ve kterém jsme se dlouho hledali a nedokázali jsme prostřelit strakonickou brankařku, mohli jsme být o příčku úspěšnější. Na medaili to každopádně nestačilo, neporadili jsme si totiž ani s týmem házenkářek z Prahy Háje, takže nakonec jsme si odvezli 5. místo z 11 družstev.

Už to bývá pravidlem, že si z turnajů odvážíme individuální ceny. Nejlepší brankařkou turnaje byla vyhlášena naše brankařka Adéla Dostálová. Nejlepší hráčkou družstva se stala Stela Koňáková.

Doufám, že se děvčata na turnaj házenou bavila, my trenéři a přítomní rodiče, i přes občasné infarktové stavy, jsme s výsledkem spokojení. Každý turnaj hráčky posouvá dopředu, i když se daří nebo nedaří. Jsou to cenné zkušenosti pro další zápasy i pro život. A naše svěřenci v klubu jsou prostě skvělá parta.

Sestava a branky:

Dostálová Adéla 3, Hoferková Simona, Peterková Kristýna 20, Koňáková Stela 33, Džermanská Klára 3, Buzková Veronika 11, Koudelková Valentýna, Fořtová Ema 1, Kotrbová Agnes 6, Janouchová Štěpánka 6, Matějková Natálie 3

Výsledky:

HC Milevsko  -   Strakonice                          3:6

                               Velké Meziříčí                   13:6

                               Praha Kobylisy                  12:0

                               Praha Háje                         4:10

                               Žeravice                              12:5

                               Zlín                                        12:8

                               Písek                                    7:4

                               Plzeň                                    5:12

                               Slavia Praha                       4:13

                               Lázně Kynžvart                 14:2

 

Celkové pořadí:

  1. VŠ Plzeň
  2. Slavia Praha
  3. Praha Háje
  4. Strakonice
  5. Milevsko
  6. Písek
  7. Zlín
  8. Velké Meziříčí

 

img_20210905_145440--2-.jpg

 

fotky zde https://hazenamilevsko.rajce.idnes.cz/2021-Vrsovice_Cup/

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář