Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Mikulášský turnaj Most 2022

12. 12. 2022

Mikulášský turnaj Most 9.12. - 11.12.2022
Milevské starší žačky doplněné o děvčata ze Strakonic, se zúčastnily dalšího třídenního turnaje. Tentokrát společný tým "Mistra" zavítal na sever do Mostu na Mikulášský turnaj. V této kategorii startovalo 13 družstev, která byla rozdělená do dvou skupin. Náš tým bojoval o umístění ve skupině B.
DHK Slavia Praha - Mistra 18:7, FHT Košice - Mistra 3:12, HC Hvězda Cheb -Mistra 10:10, DHK Baník Most - Mistra 12:10, 
HK Slavia VŠ Plzeň - Mistra 18:7,  TJ Astra Praha - Mistra 15:13.
V pátek jsme hned na začátek narazily na silné týmy Prahy, Plzně a Mostu. Tým v prvních utkáních hledal souhru a bohužel nedokázal zabránit tak vysokému skóre. Až ve třetím utkáním jsme, proti pozdějšímu vítězi z Mostu, dokázaly postavit dobrou obranu a začaly jsme skórovat. Ale hrací čas 1x 20 min nám neposkytl možnost dotáhnout utkání do vítězného konce. Ale i prohra o 2 góly byla známkou zlepšujícího se výkonu.
V sobotu jsme nastoupily proti družstvu z Chebu. Už od začátku jsme se držely za soupeřem o jeden gól. v čase 19:52 jsme prohrávaly 9:10.
Už nezbýval čas na útok, a tak naše Veronika Němcová z našeho obranného pásma přehodila celé hřiště a míč těsně zapadl za brankářku.
V čase 19:59 jsme vyrovnaly na 10:10. V dalším utkání proti Košicím jsme přebraly aktivitu a zvítězily 12:3. Ve večerním utkání proti TJ Astra Praha jsme stále držely remízový stav. Bohužel v 16. minutě nám odskočily o 2 branky, a to už jsme nedokázaly stáhnout. Prohrály jsme 13:15.
Postavení v tabulce nás poslalo do bojů o poslední pozice. Hned v neděli ráno jsme si zopakovaly zápas s Košicemi a znovu vyhrály 14:4.
V utkání o 11.místo jsme se utkaly s týmem Kobylisy Praha. Znovu jsme celý zápas  tahaly za kratší nitku. V závěru jsme šly do vedení 10:9, ale soupeř vyrovnal na 10:10. Na skórování už nezbývalo příliš času. A tak v čase 19:56 přišla prudká střela od Stely Koňákové, která nám tím vystřelila vítězství 11:10. I přes nelichotivé konečné umístění na 11. místě děvčata bojovala a rozhodně se nemusí za své výkony stydět.
Za tým Mistra nastoupila děvčata z Milevska: Stela Koňáková (18) Kristýna Peterková (6) Nikola Šedivá (20) a v brance Adéla Dostálová
a děvčata ze Strakonic: Johana Vondráková (6) Veronika Němcová (5) Kristýna Hejtmánková (3) Anežka Remešová (10) 
Justýna Moravcová (16) a brankářka Nela Petrášková.  Dobrými perličkami našeho výkonu bylo 11 proměněných 7m hodů Stelou Koňákovou 
a zakončení v posledních minutách utkání s Chebem a Astrou Praha. 
V rámci turnaje jsme navštívily místní Aquacentrum a Jump arénu. V sobotu večer přišel i Mikuláš s andělem a čertem, které všem zúčastněným přinesl drobné dárečky. A pak si děvčata ještě užila diskotéku. Tímto bychom chtěly poděkovat organizátorům z Mostu za krásný turnaj, který jsme si všichni moc užily. Za realizační tým starších žaček děkují Marie Šťastná, Libor a Iva Koňákovi a strakonická trenérka Šárka Němcová.

 

Náhledy fotografií ze složky Most 9.12.2022 Mlžky+Stržky

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář