Jdi na obsah Jdi na menu

Přípravka v Sezimovo Ústí

PŘÍPRAVKA
V sobotu 2. prosince přípravka úspěšně absolvovala poslední podzimní turnaj přípravek 4+1 ve vánoční atmosféře organizovaný Házená Sezimovo Ústí. Tímto bychom moc a moc chtěli poděkovat, atmosféra byla skvělá a vše bezproblémové.

Celkem 20 milevských házenkářek rozdělených do 3 družstev poměřilo síly v zápasech proti týmům z Házená Jindřichův Hradec - oficiální fanpage , Házená TJ Lokomotiva České Budějovice - založen 1923 , Házená Sokol Písek, Házená Strakonice a domácím ze Sezimova Ústí. 

"Tři měsíce trénování se projevují i na zářijových nováčcích, už je na co se dívat, " komentovali výkony svých dětí někteří rodiče a fanoušci na tribuně.

"Za předvedené výkony a zlepšení si všechny děti zasloužily medaili a balíček odměn. Turnaj byl sice poslední v letošním roce, ale s nejmenšími házenkáři se ještě v týdnu před Vánoci uvidíme na trénincích a v sobotu na výletě s překvapením. 

Všem dětem, rodičům a fanouškům moc děkujeme za podporu v tomto končícím roce a přejeme všem hlavně hodně zdraví a sportovní energie do nového roku", zhodnotily turnaj trenérky přípravky HC Milevsko a vyslovily přání všem k nadcházejícímu roku.