Jdi na obsah Jdi na menu

Prague Beach Handball cup 2023 Mlžky

Praha 23. 6. - 25. 6. 2023

V pátek 23.června jely mladší a starší žákyně na víkendový turnaj nazvaný Prague Beach Handball cup. Na závěr sezóny a jako předzvěst prázdnin se jednalo o turnaj v čím dál víc oblíbenější házené plážové. Obě družstva jela do Prahy proto, aby si užila společné chvíle na písku i mimo něj. Jak je u plážové házené zvykem, hrálo se za zvuku hudby, a protože přálo i počasí, tak se hrálo i pod slunečnou oblohou, a proto si všichni užívali letní uvolněnou a pohodovou atmosféru, kterou doplnila i společná návštěva aquaparku. Trenérům v žádném případě nešlo o výsledky, takže nechávaly zcela na děvčatech jakou taktiku zvolí. Holky hrály pro radost, tak nebyla nouze o otočky a jiné parádičky a domů odjížděly všichni opálení a s dobrou náladou.
 
Mladší žákyně pod názvem MILKY odjely ve složení Němečková T., Zvonařová, Matějková, Nováková, Hlavínová, Vošahlíková, Vacková, Kliková, Mendlíková. V kategorii mladšího žactva byla spojena holčičí i klučičí družstva, hrálo se tedy na dvě skupiny a potom o konečné umístění. I když holky hrály proti klukům ničeho se nebály a dokázaly s nimi hrát hezkou vyrovnanou hru. V konečném boji o umístění děvčata vyhrála a skončila tak na krásném 5.místě.
Trenéři děkují všem děvčatům za skvělou sezónu, přejí jim krásné prázdniny a už se těší na společné soustředění, na které odjíždí všechny kategorie v polovině srpna.