Jdi na obsah Jdi na menu

Desetiboj 19.3.2023 Mlžky Milevsko

HÁZENKÁŘSKÝ DESETIBOJ MLADŠÍ ŽÁKYNĚ.

Regionální kvalifikace - region Jihozápad, Milevsko 19.3.2023

Dne 17.11.2022 se milevské mladší žačky staly vítězkami kvalifikace na házenkářský desetiboj pro jihočeský kraj, který se konal ve Strakonicích. Tím postoupily do regionální kvalifikace házenkářského desetiboje – region Jihozápad, který jako vítězky krajského kola pořádaly dne 19.3.2023 v milevské sportovní hale. Na milevské palubovce se utkaly s týmy Písku, Chebu a Kynžvartu v deseti disciplínách a to: rychlost hodu, délka hodu, překážková dráha, rychlý běh 2x15m, utkání v házené s osobní obranou, utkání v házené v klasickém provedení, fair play, shot-out, aktivitě a skoku do dálky. Každé družstvo mohlo přivést max. 14 hráček, hodnotilo se 10 nejlepších výkonů, které se bodovaly. Pro hráčky je to zpestření sezony, přestože atletické činnosti jsou pro házenkářky denním chlebem, netrénujeme je cíleně, natož abychom v nich soupeřily. Naše holky se snažily a doufáme, že si to i užily. I když nakonec nezvítězily, musíme je moc pochválit za bojovnost, nasazení a snahu.

Pořadí: 1. Písek 2. Milevsko 3. Kynžvart 4. Cheb

Individuální ocenění získaly:

Simona Němečková za nejdelší hod, Šárka Hlavínová za nejrychlejší překonání překážkové dráhy a Štěpánka Janouchová za odraz snožmo . 

Finále desetiboje se bude konat 2.-4.6.2023 v Mostu. 

Sestava: Němečková Simona, Němečková Tereza, Janouchová Štěpánka, Hanusová Jana, Kliková Jolana, Mendlíková Jolana, Kellnerová Barbora, Matějková Natálie, Vošahlíková Nela, Džermanská Klára, Zvonařová Adéla, Hlavínová Šárka, Vacková Karolína, Fořtová Emma.

 

Náhledy fotografií ze složky Desetiboj Mlžky 19.3.2023 Milevsko

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář