Jdi na obsah Jdi na menu

Plzeňský podzimáček 2023 míníci

Plzeň 18. 11. 2023

V sobotu 18.11. 2023 se minižákyně zúčastnily jednodenního turnaje v Plzni. Tentokrát vyrazily v omlazené sestavě s cílem zapojit do turnajového kolotoče také hráčky, které se v této kategorii teprve rozkoukávají. Celkem 6 týmů – dva domácí, dva z Písku a po jednom z Milevska a pražské Slávie - hrálo systémem každý s každým. 

Děvčata bojovala od začátku s velkým nasazením a dařilo se jim v jak v obraně, tak v útoku. Milevské hvězdičky postupně sbíraly body se Slávií Praha (11:5), Pískem B (10:9) a Plzní B (18:2). Ve čtvrtém zápase ovšem zaváhaly, když nestačily na domácí DHC Plzeň A a prohrály 11:13. Svůj výkon ale nakonec zvedly v posledním utkání nad Pískem A (14:8). V konečné tabulce měly 3 týmy, včetně Milevska, stejný počet bodů, tudíž rozhodovaly vzájemné zápasy a skóre. Jaká byla radost Milevských u závěrečného vyhlašování výsledků, když zjistily, že z této minitabulky vycházejí jako vítěz a získávají celkové zlato!

K vítězství opět pomohl týmový výkon. Bránu spolehlivě jistila Kačka Burdová, nejlepší střelkyní z Milevska byla Kája Kodadová, za svůj tah na bránu získala ocenění nejužitečnější hráčka týmu Zuzka Vildtová. Velkou pochvalu si ale zaslouží všechny hráčky. Do každého zápasu daly maximum, makaly a postupně získávaly jistotu ve své hře. Úspěšná turnajová šňůra milevských miníků pokračuje! 

Sestava a branky Milevska: Kašparová 8, Slámová 9, Zůnová, Vildtová 16, Burdová 4, Brožová 1, Kodadová 19, Votrubová 2, Tomanová 5, Šimáková

 

Náhledy fotografií ze složky Plzeňský podzimáček 2023 mini