Jdi na obsah Jdi na menu

Turnaj starších žaček v Dobříši 18.11.2018

V neděli 18.11.2018 jsme jely se staršími žačkami na turnaj do nedaleké Dobříše. Turnaj pořádal Spartak Příbram, dále na turnaji byla družstva z Mělníka a Liberce.
Byl to sice malý turnaj, ale soupeři byli kvalitní a tak jsme nemohli nic ponechat náhodě. Holky na rozjezd dostaly Spartak Příbram, ve kterém některé hráčky hrají svůj první zápas, ale mají tam i hráčky zkušené. Na ty jsme si ale uměly dát pozor a tak jsme vyhrály. Druhým soupeřem byla Házená Mělník. Tam mají hodně šikovné hráčky, ale naše rozjeté družstvo to nezaskočilo a na světě byla další výhra. Do posledního zápasu jsme šly po obědě a podle toho vypadal i začátek zápasu - holky jako kdyby si daly poobědního šlofíčka a v půl 1.poločasu jsme prohrávaly o gola. Ale únava nás přešla a začalo se dařit, tak jsme dotáhly do vítězství i poslední zápas. Po každém zápase se ještě házely sedmimetrové hody a  střílely shoot-outy (hody brankařky do rychlého protiútoku) a i v těch jsme neprohrály. Takže 1. místo bylo zasloužené a ani nás nestálo tolik sil. Chválím celé družstvo, protože hrály jako jedna žena a tak to má být. Děkuji rodičům za podporu a dopravu, jste prostě všichni jeden tým.
 


Výsledky:
 

Spartak Příbram - HC Milevsko   6:20
shoot-out  4:1, sedmičky 5:0
Házená Mělník - HC Milevsko   6:14
s-o  4:3, sedmičky 3:1
DHK Liberec - HC Milevsko 7:10
s-o 1:0, sedmičky 3:0
 


Sestava:  Štěpánková, Bočanová, Lípová, Koutníková, Kristiánová, Kodadová M., Kodadová T., Volfová, Kreuzerová, Horažďovská
 

img_20181118_144304.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář