Jdi na obsah Jdi na menu

Turnaj mladších žaček Milevsko - 9.2.2019

Na dnešním turnaji mladších žaček v Milevsku jsme přivítali 9 družstev a to HC Milevsko, TJ Sokol Písek, TJ Spartak Příbram, Házená Mělník, TJ Sokol Kobylisy II, TJ Sokol Praha Vršovice, TJ Kovofiniš Ledeč nad Sázavou, HC Zlín Mladší žačky, a Házená Rokycany.
 
Milevsko dostalo do skupiny družstva Rokycan, Kobylis a Ledče - pro marodku odřeklo družstvo Strakonice. Skupinou proplula děvčata bez ztráty bodu, nejtěžší zápas byl ten poslední o první místo ve skupině s družstvem Kobylis, byl to rovnocenný zápas, rozhodlo se vlastně až v závěru zápasu cca v 18. minutě, kdy naše děvčata ubránila a dala branku, čímž soupeřky rozhodila.
Do boje o první místo celého turnaje nastoupila naše děvčata po dlouhé bezmála 3hodinové přestávce, ale v dobrém rozmaru a připravené zabojovat o zlato proti házenkářské legendě české házené  - trenérce Lence Černé a jejích svěřenkyň ze Zlína. Zápas to byl vyrovnaný do posledních vteřin, vedení se přelévalo sem tam, hala bouřila, ale nakonec víc házenkárského štěstí měly zlínské hráčky a tak na Milevsko zbylo stříbro.
 
Sestava Milevsko:
Pod vedením milevských házenkářských legend Šťastná a Šulcová hrály:
Bočanová, Kreuzerová 2, Volfová 5, Tůmová 3, Matějková, Vacková, Kodadová 9, Horažďovská 15, Čunátová 2, Koňáková 13
 
Výsledky 
Milevsko - Rokycany 14:4
Milevsko - Ledeč   12:6
Milevsko - Kobylisy   12:8
Milevsko - Zlín   12:13
 
Celkové pořadí:
1. Zlín
2. Milevsko
3. Kobylisy
4. Mělník
5. Písek
6. Ledeč
7. Vršovice
8. Rokycany
9. Příbram
 
Děkujeme městu Milevsku a ostatní sponzorům za věcné a peněžní dary, rodičům za materiální a technickou pomoc a výbornou atmosféru v hale a hlavně našim hráčkám, které zase na hřišti nechaly vše :-)

 

 

Výsledek obrázku pro smajlík      fotky z turnaje zde 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář