Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Turnaj 4+1 v Milevsku 14.2.2016

14. 2. 2016

Úspěšný domácí turnaj 4+1

Dne 14.2.2016 jsme pořádali turnaj 4+1 mini a přípravky a doufali, že se nám podaří na domácí půdě předvést pěkný výkon a dosáhnout nejlepšího umístění.

To nám splnily obě kategorie.

 

V kategorii přípravek nastoupilo k bojům o medaile devět družstev. Milevsko nasadilo hned tři. Ta obsadila konečné 9., 8. a 4.místo.

 

Milevsko C obsadilo krásné čtvrté místo. Ve skupině se jen o jediný gól  děvčata dostala až na druhé místo, a proto hrála o konečnou bronzovou medaili. Kluci ze Strakonic hráli v tomto klání lépe, byli rychlejší a jejich střely na bránu přesnější. Děvčata zápas dohrála  kvůli zraněním při zápasu v menším počtu, ale se vztyčenou hlavou. Všechny si zaslouží velkou pochvalu, bramborová medaile se také počítá. (Složení a góly: Štusáková 3, Šťastná 6, Matějková V. 16, Bočanová 3, Broučková, Koňáková S.)

 

Milevsko B byl tým složený z chlapců a obsadil 8.(předposlední) místo. Kluci začali s házenou v září (někteří už loni navštěvovali tréninky předpřípravky) a stále se lepší.  Jsou zapálení do hry a každý zápas velice prožívají.  Z gólu mají vždy takovou radost, že je v tu chvíli úplně jedno, kdo vyhrává, či prohrává. Budeme doufat, že jim toto nadšení vydrží. (Složení a góly: Vaněček, Třešnička, Teska, Neuwirth, Silvestr, Černý 3, Vodňanský 3,  Kahoun M.1)

 

Milevsko A obsadilo konečné 9.(poslední) místo.  Děvčata je ale třeba chválit. Jsou malinkatá (některá až moc – v týmu hrají tři, která navštěvují teprve mateřskou školku), ale když se perou o míč, musí mít člověk občas strach o protihráče. Až holky zesílí a budou mít v kapse pravidla, bude vše o jiných výsledcích. Optimismus je zde na místě! (Složení a góly: Stejskalová, Volfová 1, Němečková, Králová, Koňáková S., Synková 1, Vachtová,  Broučková)

 

P.S.  Koňáková, Broučková hrály za dva týmy – není to překlep. Kde jsem psala zkratky vlastního jména, hráli jejich sourozenci za mini, tak aby se to nepletlo.                                                                                                        

 

                                            Kosobudová Štemberková Lucie + Greplová  Kristýna

foto přípravky:

 

_dsc0989-opr.jpg

 

Mini hráli systémem každý s každým, takže záleželo na každém bodu na každé brance. Áčko se zhostilo turnaje zodpovědně a s 4 výhrami a 2 remízami obsadilo  2. místo v této sestavě:

 

Koňáková, Kozáková 20, Kotníková 11, Řezáčová 11, Horažďovská 22, Silvestr.

 

Tak jak se od holek očekávalo bojovaly a dávaly branky jak na běžícím pásu, velká pochvala patří Bobovi Silvestrovi, protože odchytal dvojnásobnou dávku zápasů, než všechny hráčky, protože chytal jak za Áčko tak za Béčko, bez jeho zásahů v brance by možná holky na druhé místo nedosáhly.

 

Výsledky:

 

Milevsko "A" - Milevsko "B"  9:4

                   -  Strakonice    11:3

                   -  Třeboň "A"   13:7

                   -  Třeboň "B"    12:12

                   -   Třeboň "C"   9:4

                  -  J. Hradec       10:10 

 

 

Béčko sice žádný zápas nevyhrálo, ale nemusí být smutné, protože každý zápas odvedlo to nejlepší, bojovalo o každý míč, střílelo a dávalo branky. I když soupeř (např. J.H.) byl o pomalu 2 hlavy vyšší, neleklo se a nedalo body zadarmo. Každý turnaj je vidět, jak se děti zlepšují, dokazují to svými pěknými akcemi a přihrávkami. Nakonec tedy béčko skončilo na posledním 9. místě.

 

Sestava: Matějková L., Kahoun, Brousilová 1, Brousil 4, Kreuzerová 4, Tůmová 10, Silvestr

 

Výsledky: 

 

Milevsko "B" - Milevsko "A"  4:9

                    - Strakonice  6:8

                    - Třeboň "A"  4:14

                    - Třeboň "B"  2:13     

                    - Třeboň  "C"  1:10

                    - J.Hradec     2:6    

 

 

fotky z turnaje cheeky   další od Naty B. 

 

 

dsc_0556.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář