Jdi na obsah Jdi na menu

Turnaj 4+1 v J. Hradci - 18.1.2015

Jarní sezona začala pro malé házenkáře opět úspěchem

V neděli 18.1.se uskutečnil první turnaj jarní sezóny v miniházené. Tentokrát se jeli malí házenkáři poprat o výsledky do Jindřichova Hradce.  A i po měsíční přestávce se jim vedlo.

Přípravka postavila dvě vyrovnaná družstva, která ze svých skupin postupovala z druhých míst do boje o 1.-4.místo. Výsledky vítězné skupiny:

Milevsko A – Strakonice 13:8

Milevsko B – Písek B        5:10

Písek B        -  Strakonice  9:8

Milevsko A – Milevsko B  4:2

 

Turnaje se zúčastnilo celkem 9 družstev. Milevsko A obsadilo konečné 2.místo, Milevsko B  4.místo.

„Děti chválím po každém turnaji, protože letošní sezóna je pro nás opravdu velmi úspěšná. Dnes bych chtěla vyzdvihnout i trenérku Evu Menhartovou, která mi s  dětmi   pomáhá již od jejich prvních házenkářských krůčků a výborně se s ní v týmu spolupracuje. Nesmím také  zapomenout  na  dvě mladé asistentky – Vendulu Bočanovou a Kristinu Greplovou, které s námi v hale tráví každou volnou chvilku, a jsou pro nás tou povzbuzující oporou, že se snad tým trenérů časem rozšíří. A teď něco pro rodiče: Moc Vám děkuji za velkou podporu, za úžasně hlasité povzbuzování v hledištích a za to, že nelitujete volného času a všechny turnaje s námi absolvujete. Jste výborný kolektiv jako Vaše děti a za to velký dík.“

                                                          Trenérka Lucie Kosobudová Štemberková

 

Minižačky vyrazily na turnaj s jedním družstvem a zde jsou jejich výsledky:

Milevsko-ČB A   6:9

Milevsko - JH A  4:9

Milevsko - Třeboň B  9:4

Milevsko Třeboň A  9:3

Milevsko - JH B  11:12

Sestava: brankářka Tereza Vlčková, Chleborádová Roza 11, Lípová Marcela 15. Řezáčová Monika 3, Kozáková Tereza 8, Klenovcová Anežka 1, Bočanová Hana 1.

Celkové umístění 6 místo.

V prvním turnaji v novém roce se děvčata umístila na pěkném 6 místě. Za výkon jim náleží pochvala, protože s těmito týmy ještě na podzim prohrávaly velkým rozdílem. Především je třeba pochválit bojovnost a to, že všechny hráčky dokázaly skórovat. Celý tým podpořila svým výborným výkonem i brankářka.

                                                               Trenérka Marie Šťastná

 

Družstvo přípravky  :-)))) pěkně vychechtané po úspěšném turnaji.

 

 

Družstvo MINI  :-)

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář