Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Memoriál Karla Šulce v Plzni 6.5.-8.5.2016

8. 5. 2016

25. ročník Memoriálu Karla Šulce v Plzni

Pro milevský oddíl házené, který do Plzně vyslal hned 4 družstva, to byl velmi úspěšný a dá se říct nečekaně úspěšný turnaj. 

 

Nejlepší samozřejmě bylo družstvo přípravky, které se umístilo na 1. místě spolu s ostatními zúčastněnými družstvy :-) hrálo se totiž bez skore, tak jak je to pro malé začínající hráčky nejlepší. Všechny naše holky byly moc šikovné a bojovné.

 

Družstvo mini 4+1 porazilo takové rivaly z krajského přeboru jako  jsou např. holky z J.Hradce, nestačily akorát na družstvo Mostu a 2 družstva Tachova. Ve skupině se umístily na 3. místě a bojovaly o 7.-12. celkové pořadí. Nakonec obsadily krásné 9. místo z celkového počtu 23 družstev. Naše Barunka Kreuzerová obsadila 3. místo v tabulce střelkyň s 76 brankami, první měla 87, druhá 79.

 

Nejúspěšnější byly mini 6+1, těm se konečně na turnaji podařilo zdolat i písecká děvčata, která sice v KP porážejí z přehledem, ale na velkém turnaji to zvládly poprvé. Naše holky bojovaly a ze základní skupiny odcházely z 2. místa a mohly se porvat o 1.-6. místo. Nakonec z toho je 6. místo z 21 družstev.

 

Mladší žačky sice nebyly tak úspěšné, v základní skupině skončily na 5. místě a v dalších bojích se jim podařila výhra nad chebskými holkami a tak nakonec obsadily 22. místo z 23 družstev. I když se jim hned v 1. zápase zranila brankařka tak, že už nemohla v brance pokračovat, i přesto to nevzdaly a bojovaly až do konce, tak jak to má být.

 

Všechny výsledky jsou na 

http://www.memorialkarlasulce.cz/memorial-karla-sulce-vysledky.php

 

Fotky zde  

http://hazenamilevsko.rajce.idnes.cz/Memorial_Karla_Sulce_Plzen_2016

 

dsc_0361.jpg

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář