Jdi na obsah Jdi na menu

Vajgárek cup :-))

Vajgárek Cup 2017 Jindřichův Hradec a bronz pro Milevsko

V neděli 23.dubna se nejmenší milevští házenkáři zúčastnili turnaje v Jindřichově Hradci. Turnaj byl rozdělen na starší a mladší přípravku – Milevsko nasadilo obě kategorie. V konkurenci družstev z Plzně, Žirovnice, Písku, Třeboně, Strakonic a domácích naši vůbec nezklamali.

Starší přípravka byla v těžší kategorii. Prala se o každý gól, ale chybělo jí štěstí. Obsadila poslední místo, ale i tak je třeba chválit. Sehrála zde v silné konkurenci krásné a vyrovnané zápasy.

Sestava a góly: Dostálová Adéla (brankařka), Vodňanský Pavel 24, Černý Vít 9, Volfová Blanka 9, Broučková Ella 4, Králová Linda 8, Miklavčičová Anna, Janušková Tereza, Vacková Eliška

Mladší přípravka se umístila na krásném třetím místě a přivezla si domů bronzové medaile. Potěšila tak nejen trenéry, ale i rodiče, kteří nechyběli mezi diváky a dali o sobě v Hradecké hale hlasitě vědět.

Sestava a góly mladších: Stejskalová Simona (brankařka), Koňáková Stela 45, Synková Pavla 2, Němečková Simona 8, Hroník Vít 2, Kahoun Matyáš 2, Třešnička Matěj 1, Baštýřová Tereza, Kortan Matyáš

Hodnocení trenérů:  Děti hrály poprvé na bodovaném turnaji a také to na nich bylo vidět. Nervozita a velké očekávání dobrých výsledků se projevovaly už několik dní před odjezdem. Samozřejmě, že chtěli přivést medaili všichni, ale tak to chodí. Někdy se daří, někdy ne. I družstvo, které se neumístilo, podalo výborné výkony.  Vyzdvihnout musíme obě brankařky, které jsou oporou týmů. 

                                                                                                             Kosobudová     

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář