Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Turnaj Zruč 28.11.2015 - Mini 4+1 a přípravka

28. 11. 2015

Autobusový zájezd do Zruče nad Sázavou v sobotu 28.11.2015 byl po všech stránkách vydařený. Jeli jsme na turnaj MINI 4+1 a přípravky s 1 družstvem MINI a 2 družstvy přípravky.

 

"Švýcarský " systém turnaje jsme moc nepochopili, organizace byla dost chaotická a rozhodčí pochybné kvality, ale i tak jsme si ho užili, jak jsme mohli nejlépe a navíc se i dětem dařilo.

 

Přípravka "A" vyhrála turnaj ve své kategorii bez ztráty jediného bodu, za což jim patří opravdu velká a velká pochovala. Ve složení Verča Matějková, Anetka Štusáková, Martina Bočanová, Ella Broučková a Linda Králová si vybojovaly 1. místo na turnaji. Celkem bylo na turnaji 12 družstev přípravky.

 

Přípravka "B" nevyhrála žádný zápas, ale už bylo vidět velké zlepšení, občas došlo i ke střelbě na branku a padaly i goly, což je úžasné. Dětičky byly nadšené a doufám, že si to i náležitě užily.

Sestava: Vaněček Vít, Němečková Simona, Synková Pavla, Černý Vít , Vodňanský Pavel, Neuwirth David, Stejskalová Simona

 

VIDEA ke stažení zde

Přípravka Milevsko A

 Připravka Milevsko B     

 Připravka Milevsko B

MINI 

Stabilizovaná poloha dle instruktorky Peti Koutníkové :-)

 

dsc_0344.jpg

 

V kategorii MINI se naše děvčata utkala s těmito celky:

 

Bohunice holky  15:2

Zruč bílí kluci      17:6

Bohunice kluci    17:14

Zruč "A"  kluci     16:11

Příbram               14:4

Bohunice "A"  kluci  10:15

 

I přesto, že jsme prohrály jen jeden zápas, tak jsme skončily na 3. místě z deseti. Ale holky se nemají za co stydět, protože kromě 1 družstva hrály se samými kluky a i přesto dokázaly vybojovat 3. místo. Je to super, jsou bojovnice a skvělá parta. Je radost s nimi pracovat.

 

Sestava: Nela Horažďovská, Peťa (Kocour) Koutníková, Monča Řezáčová, Tereza (Kozina) Kozáková, Lenča Matějková, Kačka (Tůmič) Tůmová, Hanka (Boči) Bočanová, Míša Kodadová.

dsc_0393.jpg    

 

Děkujeme rodičům za morální a psychickou podporu. :-))

 

Fotky  zde laugh

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář