Jdi na obsah Jdi na menu

Turnaj veteránek 2015 - 22.8.2015

Turnaj veteránek 2015 - 22.8.2015

V sobotu jsme se sešly k uspořádání turnaje veteránek v milevské hale. Byl to takový nultý ročník, protože jsme o něm začaly uvažovat pozdě a již jsme nesehnaly soupeřky :-)) Zúčastnily se i mladší ročníky na doplnění a nakonec se nás sešlo na 4 družstva.

Souběžně s našim turnajem se konal na zimním stadionu hned vedle haly také turnaj veteránů v hokeji, kde měli stejný problém s hráči a měli také 4 družstva.

o hokeji se můžete dočíst na 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10207354401636739&set=pcb.10207354402316756&type=1&theater

A teď k házenkářskému turnaji:

Zúčastněné: Petra Šilhanová, Eva Menhartová, Jana Šantrůčková, Soňa Mužíková, Kačka Kopáňková, Kačka Menhartová, Zdenka Keřková, Madla Šťastná, Vlaďka Němečková, Petra Vansová, Petra Kozáková, Jitka Hečková, Lucka Kosobudová, Markéta Straková, Petra Křivská, Gábina Kostohryzová,  Václava Janouchová, Andrea Janouchová, Žaneta Vildtová, Lenka Lešňovská, Iva Wallová, Lenka Danešová, Petína Hečková, Kristýna Greplová, Venda Bočanová, Andrea Bláhová a Václava z Prahy.

Doufám, že jsem na nikoho nezapomněla a nezkomolila jsem nikomu jméno. Jmenovitě se omlouvám Gabče, protože nevím, jak se jmenuje vdaná :-))) a Václavě z Prahy, která přijela mezi úplně neznámé ženské a byla úžasná!

A protože jsem si nenapsala, kdo hrál v kterém družstvu, tak jsem to raději nerozdělovala, každý si najde to své družstvo podle kapitána.

na 4. místě - družstvo Zdenky Keřkové

na 3. místě - družstvo Ivy Wallové

na 2. místě - družstvo Peti Šilhanové

na 1. místě - družstvo Madly Šťastné

 

po turnaji jsme se bohužel už rozcházely a tak nás na poslední, regulérní 60ti minutový zápas zbylo už jen málo tak jak ukazuje foto.

dsc_0106.jpg

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář