Jdi na obsah Jdi na menu

Turnaj 6+1 MINI - Praha Astra 14.1.2017

V sobotu 14.1.2017 jsme vyrazili na turnaj do Prahy na Astru. Hrála kategorie Mini 6+1, což jsou děti ročníky 2006 a mladší.

My konkréntně jsme vezly 7 děvčat 2006, 3 ročníky 2007 a 1 ročník 2008. Děvčátka hrála moc pěkně, bojovala každý zápas, bohužel střelba nás zradila, hodně nastřelených tyček, pár neproměněných sedmiček, to zamrzí. 

Ve skupině jsme měly tato družstva:

Slávie Praha B:

To bylo lepší družstvo Slávistek, což se projevilo na výsledku, který nebyl slavný 3:12.

 

Poté následovalo družstvo Praha Háje:

družstvo, které jsme porazily 9:5, i přesto, že v něm hráli i chlapci. Naše holky byly zprvu nervozní a netrefovaly se, ale v polovině zápasu jsme získaly jasnou převahu.

 

Astra Praha:

poslední družstvo ve skupině jsme bohužel neporazily, což nás poslalo na 3.místo ve skupině. Byl to vyrovnaný zápas, Nela Horažďovská brala střelbu na sebe, ale ne vždy se jí zadařilo, jen v tomto zápase měla 4 tyčky a nějakou tu minelu.

 

Zruč nad Sázavou:

s tímto družstvem jsme se utkaly o 5. místo. Bylo to drama jak na mistrovství světa :-), v řádném čase jsme remizovaly 11:11 a muselo dojít na sedmičkový rozstřel, který jsme bohužel prohrály 1:3, což rozhodlo, že jsme nakonec obsadily 6. místo z 8 týmů.

 

Pro děvčata je to ale cenná zkušenost, pěkně si zahrála a dostala pochvalu za odvedené výkony. Musíme pochválit i 2 brankařky (Štusáková a Šťastná), které ač vrůstem malé, tak měly pěkné zásahy.

 

Sestava a branky:

Štusáková, Bočanová - brankařky, Volfová 1, Matějková L. 1, Matějková V. 1, Koňáková 6, Horažďovská 12, Tůmová 1, Kodadová 5, Bočanová, Kreuzerová 2

 

pár fotek zde yes

 

dsc_0074.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář