Jdi na obsah Jdi na menu

Memoriál Karla Šulce 2018

Memoriál Karla Šulce

 

Házenkáři napříč všemi kategoriemi se ve dnech 5. až 7. 5. 2018 zúčastnili vyhlášeného turnaje v Plzni. Sem jezdíme každoročně a velice rádi. Je to jediný turnaj, který probíhá pro kategorii přípravek, miníků a mladších žaček najednou a ve stejném areálu. Děti se tak mají možnost vzájemně podporovat, poznat se a starší děvčata se těm nejmenším stávají na pár dní opatrovnicemi. Malí házenkáři k nim zase s úctou vzhlíží. Moc se nám zde líbí a byli jsme zde již po páté.

 

Letos jsme přihlásili čtyři družstva:

 

Přípravka hrála 10 zápasů 2 x 10 minut. Bylo to poprvé, co byly děti na vícedenním turnaji, ale žádný stesk po rodičích se nekonal. Neměly na to prostě čas. I zde hraje tato kategorie bez výsledků a tak si medaili za první místo přivezla všechna družstva. Nejlepší hráčkou týmu byla vyhlášena Tereza Němečková.

 

Do mini amatérů nastoupila děvčata z přípravky, která již musí od září nastoupit za kategorii miníků a děvčata, která naopak musí již tuto kategorii opustit. Bylo třeba, aby ty nejmladší z týmu zapadly do nového kolektivu a aby přivykly tvrdší a rychlejší hře.  A to se povedlo. I zde se hrálo bez výsledků a nejužitečnější hráčkou týmu se stala Kristýna Peterková. Trenéři si pro sebe skóre samozřejmě počítali. Z deseti zápasů jsme devětkrát odcházeli ze hřiště s výhrou.

 

V mini profi se již hrálo na skóre. Děvčata, která za tento tým nastoupila, neudělala Milevsku ostudu. Zase to málem zacinkalo… Hrála výborně a nechala za sebou družstva z Mostu, Chebu, Prahy Kobylis i Hájů, Ledče nad Sázavou, Tachova, Žirovnice a dvě družstva z Plzně. Obsadila krásné 4. místo z 13 zúčastněných týmů. Neporadila si s první Prahou Astrou, druhou DHC Plzní A a třetí Slávií Plzní A. Nejlepší hráčkou týmu se stala Blanka Volfová.

 

Mladší žačky bojovaly o pořadí s dalšími 21 družstvy. I přes to, že vyhrály čtyři zápasy, obsadily až 19 místo. Konkurence byla opravdu veliká a kvalitní. V žádném případě nemůžeme říct, že se holky nesnažily, jen není prostě každý den posvícení. A přivezené zkušenosti jsou k nezaplacení. Nejlepší hráčkou týmu byla vyhlášena Monika Řezáčová. Za  velký úspěch považujeme 2.místo v sedmičkovém rozstřelu, pořádaném jen pro kategorii mladších žaček, které se zúčastnily za naše družstvo jako střelec Nela Horažďovská a za brankařky Ester Hubalová.

                                                                                                                      Za tým trenérů Lucie Kosobudová

 

 

fotky z akce zde :-)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář