Jdi na obsah Jdi na menu

Kvalifikace do ŽL starších žaček 2019/2020

V sobotu 16.11.2019 absolvovaly milevské starší žačky kvalifikaci o žákovskou ligu. Svým odpovědným přístupem ke všem třem zápasů jsme se v kvalifikační tabulce umístili na druhém místě za Kunovicemi a kvalifikovali jsme se do žákovské ligy starších žaček.

Výsledky kvalifikace:

Milevsko -  SHK Kunovice 12:20

Milevsko - 1.SC Bohumín  20:13

Milevsko - Tatran Bohunice 24:18


Žákovská liga je celorepubliková soutěž staršího žactva. 
Všechna družstva, kterým se povede kvalifikovat do hlavní soutěže, sehrají v průběhu ledna - května 6 turnajů, kde se postupně utkají každý s každým. Titul Mistra ČR si pak odnese to družstvo, které v tomto herním systému bude nejúspěšnější. V letošním ročníku se soutěže  účastní 25 družstev.


Házená Jindřichův Hradec, DHC Slavia Praha, SHK Kunovice,    DHC Plzeň, DHK Slavoj Žirovnice, HK Ivančice, HBS Strakonice, TJ Sokol
Poruba, HC Milevsko, Slavoj Tachov, HK Zora Olomouc, HC Háje, TJ Sokol Karviná, DHK Loko Liberec, Jiskra Havlíčků Brod, HC Zlín B, Lázně Kynžvart, HC Zlín A, FK Hvězda Cheb,Jiskra Třeboň, Sokol Písek, DHK Baník Most, 1.SC Bohumín, Sokol Kobylisy II, Sokol Vršovice.

Žákovská liga je jedním z nejstarších projektů a jednou z nejoblíbenějších soutěží vůbec.

Do turnaje žákovské ligy vstoupíme prvním turnajem, který se uskuteční 30.11.2019 v Plzni, kde budou našimi soupři - DHC Plzeň, DHK Loko Liberec,FK Hvězda Cheb a  Sokol Kobylisy II.


M.Šťastná

Handball club Milevsko

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář