Jdi na obsah Jdi na menu

II.liga ženy - 3.4.2011

HC Milevsko - TJ Slavoj Tachov 27:24 (10:12)

2 BODY ZŮSTALY DOMA 


Úžasný zápas,kdy se ,,to" konečně povedlo. 
I když začátek poločasu úplně nevyšel-v jedné chvíli jsme prohrávaly 8:3,dokázaly holky zabojovat a stáhnout na poločasových 10:12. Do druhého poločasu nastoupily s velkou chutí to dneska urvat. A povedlo se! 
V infarktovém závěru se konečně probudila Jana K. a musím dodat, že lepší chvíli si opravdu nemohla vybrat. Verča H.měla formu a po celý zápas statečně bránila urostlou hráčku s číslem 11 Veroniku Velkovou, která nám i přesto dala celkem 12 branek. Verče se dařilo i v útoku, o čemž svědčí 4 branky. Eva M. se po zranění taktéž dostává do formy, dala 5 branek. Páju musím pochválit v obraně, bez ní by to tam nešlo. Marťa S. i přes to, že se v prvním poločase trochu trápila(asi láska nebo co :-) ),dokázala dát 4 branky. Zdeňku Keřků bych přejmenovala na běhače trháků, dala 4 branky. Jíťa v bráně taky super zachytala a podržela tým. 
Skvělý zápas při kterém si i fanoušci přišli na své. A že byly slyšet jejich "RACHNA KACHNA TOTO LETĚLO" bylo úžasné hlavně ve chvíli, kdy se Verči ,,šudla" sotva dokutálela  do brány   :-) 
Takže holky za mě: Perfektní zápas, kdy jste opět byly team, konečně se to nehrálo přes jednu hráčku, ale o goly jste se podělily. Jen tak dál a ať se bodíky sypou. A jedna dobrá zpráva nakonec Ústí teď prohrálo s JH, takže doufám že v sobotu opět přivezete dva bodíky. 

Komentovala: Sandra Vlková - toho času zraněná :-D

 

Sestava a branky: Hečková J., Menhartová 5, Hřebejková V. 4, Buriánková 1, Kozáková 1, Křivánková 4, Keřková 4, Lešňovská 1, Šilhanová 2, Mužíková, Stará 4, Hečková P. 1, Soldátová, Hřebejková B.

 

Vyloučení: 3 - 3

Sedmičky: 0/3 - 4/4

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Eva - změna

6. 4. 2011 20:26

Změna je život a když je to tak úspěšné byla bych pro aby každý zápas komentovala jiná hráčka. To by mohlo být zajímavé ne????

Soňa - :)

5. 4. 2011 21:16

Vtipné ohodnocený zápasu:) směju se ještě teď:)

Verča H. - :o)

4. 4. 2011 15:25

Moc hezký komentář hlavně rachna kachna je vtipná:o)))