Jdi na obsah Jdi na menu

II.liga ženy - 19.2.2011

HC Milevsko - Sokol Vršovice 21:22 (13:7)

První poločas byl boj o vedení, obě družstva byla rozhodnuta nepodlehnout a nenechat soupeře uskočit na větší brankový rozdíl. Až do 19. minuty kdy byl stav 6:7 pro soupeře. Pak už jsme Vršovice nepustily ke střelbě a samy nastřílely 8 branek. Poločas jsme tedy vyhrály s přehledem 13:7. Tak jako 1. poločas probíhal i ten druhý, bohužel s tím rozdílem, že posledních 8 minut jsme vstřelily jen 1 branku a soupeřky 5. Díky nesčetným technickým chybám, jsme dostaly rychlé goly z trháků a zápas nakonec prohrály o jediný gol. Sandra Vlková v brance chytala skvěle, ale co to bylo platné, když hráčky v poli nepomohly. Tento zápas bude dlouho mrzet.

 

Sestava a branky: Hečková J., Vildtová 4/2, Vlková, Hřebejková V. 2, Buriánková 1, Kozáková, Křivánková 3, Lešňovská 4, Mužíková, Stará 5/2, Hečková P., Soldátová 1, Švecová 1, Hřebejková B.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Sandra - Mrzí to

22. 2. 2011 8:05

Jen doplním Evu a žádám všechny sáhněte si do svědomí a možná zjistíte kde se stala chyba,minulý zápas jsme byly TEAM a tenhle se zas hrála ,,ta naše zpomalená házená''.Zápas mě mrzí o to víc že soupeř byl hratelný.Bohužel dali to toho to co my ne-srdíčko.