Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

II. liga ženy - 6.12.2015

6. 12. 2015

HC Milevsko - TJ Vršovice Praha 18:27 (8:14)

Po slibném úvodu, kdy jsme se soupeřkami držely krok a skore bylo vyrovnané, jsme zase začaly dělat technické chyby a nedávat branky. Skore tak narůstalo od 14. minuty, kdy stav byl vyrovnaný 7:7 jsme 16 minut daly  jen jednu branku, zatím co soupeřky jich přidaly 7. Druhý poločas se rozjela hokejistka Tereza N., přidala se Tinča S. a Verča H. a až do 17. minuty to vypadalo, že soupeřky ještě doženeme. Pak asi došly síly či nápady a opakoval se závěr prvního poločasu.

Je to škoda, že zápas nedokážeme hrát vyrovnaně celých 60 minut. Protože doma se nám hraje dobře, diváci na nás chodí a fandí, co víc bychom si mohly přát. Bohužel družstvo nám stárne a mladá děvčata většinou nemají zkušenosti. Skvělý zápas také odchytala naše stálice Jitka H.

Děkujeme divákům za podporu a doufám, že budou chodit fandit i v jarní sezone.

 

3 Keřková Zdeňka   2/1
4 Buriánková Pavlína   0/0
6 Bláhová Andrea   0/0
8 Hřebejková Veronika   6/0
11 Janouchová Václava Ž2 2/0
12 Greplová Kristýna   0/0
13 Mužíková Soňa   0/0
15 Hečková Petra   1/0
17 Soldátová Tina   3/0
18 Němcová Tereza   4/0
19 Pýchová Michaela Ž 0/0
40 Hečková Jitka   0/0
       
       
       
       
       
Martina Šulcová   trenér
Marie Šťastná   vedoucí

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zamakat na fyzičce

(Iva, 10. 12. 2015 8:29)

Byla to pro mě nová zkušenost, sledovat zápas svého týmu z tribuny. Pokusím se do zhodnotit trochu "z nadhledu", který jsem doslova měla.
Vršovice si v úvodu zápasu získaly dvoubrankový náskok, kterým jsme se nenechaly zastrašit. Následně jsme zabojovaly a začaly vstřelovat branky a skóre se srovnalo na zmíněných 7:7.
Pak ale následovala tragická propast! Soupeř zlepšil obranu, začal poctivě přistupovat a my jsme si s tím nevěděly rady. Všechny naše pokusy o proniknutí do devítky byly rozmeteny. Bylo potřeba začít střílet z dálky, ale těch střel bylo sakra málo.
Obrat nastal opět po pauze, kdy to začala pálit z dálky Terezka. Postupně jsme dotáhly na rozdíl 3 branek, ale víc jsme nezvládly. Opět nastal brankový půst. Od 13. minuty se nám podařilo vsítit pouze 1 branku! S takovýmto apetitem se prostě vyhrát nedá.
Celkový počet branek není tak nízký - z toho je jasné, že to jde, ale musíme zamakat na těch koncovkách.
Skvělý výkon odvedly Jíťa, vychytala střely v okamžicích, kdy jsme ještě byly "ve hře"; Tinka - ikdyž se nedařilo střelecky, odvedla skvělou práci na place a bylo vidět, že chce hrát až do konce; Verunka a Terezka. Terezku bych chtěla pochválit, že si nechala poradit a na začátku druhého poločasu neměla strach vzít odpovědnost na sebe a prostě to tam pálit. Nakoplo to i ostatní.
Domácí úkol?
Klidně přes Vánoce dlabejte cukroví a salát, ale nezapomeňte se jít proběhnout!
A do nového roku?
Minimálně stejné nadšení a odhodlanost, lepší výdrž, poctivou a svědomitou tréninkovou morálku, žádná zranění a hlavně nějaké ty bodíky. Víme, že to není daleko - pojďme to dokázat i ostatním! :)
"Hrajeme pro radost" a výhra nám jí určitě umocní :)