Jdi na obsah Jdi na menu

II. liga ženy - 16.3.14

 Sokol Kobylisy II B - HC Milevsko 22:17 (7:9)

Milevským ženám nepodařilo udržet dobře rozehranou hru. První část 1. poločasu vypadala bravurně. Vedení bylo na naší straně a to hned o několik branek. Bohužel naší výbornou hru přerušil time-out domácího týmu, kvůli kterému jsme vypadly z tempa a poločas skončil 11: 9 pro nás. 
Ve druhém poločase na nás nastoupila vysunutá obrana, se kterou jsme neúspěšně bojovaly a díky které jsme ztratily i mnoho sil. Od toho se odvíjely další herní chyby. To pomohlo protihráčkám, které se vcelku snadno ujaly vedení . Na konci 2. poločasu jsme se pokusily ještě výsledek stáhnout, ale to se nám povedlo jen částečně. Pro naše chyby zápas skončil prohrou 22:17. 

Pochvalu za zápas si zaslouží naše brankařka Sandra Vlková, bez ní by byl konečný výsledek o mnoho horší. A též Žaneta Vildtová, která se ujala sedmimetrových střel, které všechny úspěšně proměnila, což se nám v předchozích zápasech moc nedařilo.

Za týden, 23.3.2014 od 11:00, nás čeká domácí zápas s týmem z Pardubic. Tento zápas bude velmi těžký neboť tým Pardubic je na 1. místě, doufejme, že se zápasu zhostíme se ctí.

komentář  na FB  -   SV/LL

Sestava a branky:  Vlková - Keřková 1, Buriánková, Lešňovská 1, Hřebejková V. 4, Janouchová 1, Mužíková, Švecová 4, Vildtová 5/3, Hečková P.1, Hřebejková B.

Semičky:  4/5 - 3/3

Vyloučené:  1 - 0

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář