Jdi na obsah Jdi na menu

II. liga ženy - 13.4.14

 HC Milevsko - Sokol Vršovice  17:18 (10:10)

 

V poslední době jsme se herně hodně zvedly, což jsme dokázaly i dnes před domácím publikem proti týmu z Vršovic.

Do zápasu jsme nastoupily vlažně a tak se není co divit, když jsme během chvíle prohrávaly 5:1. Byly jsme zmrzlé a vůbec se nám herně ani střelecky nedařilo. Naštěstí jsme se brzy rozehřály na těle i na duchu a náskok soupeřek stáhly. O střely i góly jsme se střídaly s protihráčkami až do chvíle, kdy nám hru přerušily time autem. To nás vyhodilo z tempa, což bylo následně vidět na naší hře. Ale netrvalo dlouho a my dokázaly zase zvednou hlavu, stáhnout výsledek a hlavně vyrovnat. Do šaten se o poločasu odcházelo za stavu 10:10.
Ve druhé části to bylo podobné jako v té první. I když gólově se nám již tolik nedařilo jako v první části zápasu. Naštěstí toho Vršovice nevyužily a neutekly nám. Nedařilo se jim prostřelit naší výborně chytající Sandru Vlkovou. I v tomto poločasu si hosté vzali time aut a to hned dvakrát, to se opět herně projevilo, ale naštěstí to na nás nenechalo takové následky jako jindy. Přetahovaly jsme se s vršovickými o každý gól. Poslední útok před koncem zápasu skončil faulem a odpísknutím na trestné střílení. Stav byl téměř vyrovnán 18:17, šlo nám o remízu. Nový pokřik zní, že hrajeme pro radost a tak jsme radost chtěly udělat právě Sandře, která si to již dlouho přála a dnes si to za svojí výborně odvedenou práci v brance zasloužila. Ač zápas nevyrovnala odcházely jsme z palubovky spokojené s naším výkonem a hrou. 


Doufáme, že se nám v příštím zápase v Tachově opět podaří hrát pěknou a napínavou házenou, i když nám budou chybět fanoušci - tímto jim děkujeme za dnešní skvělé povzbuzování. 

 

 

Sestava a branky:

Vlková  -  Švecová 4/1, Keřková, Hečková P. 1, Lešňovská 2, Menhartová 3, Soldátová 2, Hřebejová V. 4, Janouchová, Mužíková, Hřebejková B., Buriánková 1

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář