Jdi na obsah Jdi na menu

9. kolo, Jihočeská liga muži 26.4.2008

Spartak Sezimovo Ústí B : Handball Club Milevsko 19:23

Milevsko tento víkend zavítalo do nedávno dostavěné haly v Sezimově Ústí. Rezerva domácího mužstva byla plná velmi dobrých hráčů (dokonce jednoho extraligového!) a milevští házenkáři museli skoro celý zápas dotahovat dvougólové vedení, v druhém poločase už se utkání zdálo rozhodnuté, když domácí odskočili na čtyřbrankový rozdíl. Hostující celek se ale nenechal zlomit a spřesnění obrany v kombinaci se slušným výkonem brankáře Vacka, přineslo sedmigólovou šňůru Milevska v posledních deseti minutách. Utkání nakonec skončilo výhrou našich házenkářů o 4 branky. Mužstvu velice pomohlo, že do skvělé střelecké formy se dostali i hráči, o které se většinou hra teamu neopírá, výborně se předvedl především Luboš Patek na křídle a také Ondra Šmelc s Jakubem Kabeláčem. Pochvalu si zaslouží celé mužstvo za kvalitní teamový výkon a pevné nervy v utkání, které bylo chvílemi až zbytečně vypjaté. Příští zápas se hraje již tento čtvrtek 1.5. na palubovce vedoucího celku z Třeboně.

Sestava a branky Milevska -Jeřábek, Vacek, Švára 6, Dr. Hořec 5, Patek 3, Šmelc 3, Kabeláč 3, Bartoš 2, Mošovský 1, Sláma
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

vácík - dodatek

1. 5. 2008 12:28

Aby nebylo vypjate,kdyz byl rozhodci nalitej jak...

vácík - pozdrav

1. 5. 2008 12:19

Nazdarek panove,zdravim vas z Francie a doufam,ze tem kafkam z Trebone nasypete i beze me!!!Kdo sem pise ty prispevky?Jsou objektivni a pravdive,tak u me ma ten dotycny pochvalu! Je to slamic?