Jdi na obsah Jdi na menu

4.9.2011 - 1.kolo Českého Poháru žen

Český pohár se hraje systémem výhra = postup do dalšího kola. Hrajou ji celky z I. a II. ligy čech. My jsme do 1. kola dostaly celek Strakonic a nedokázaly jsme přes ně postoupit dál.

Zápas nezačal příznivě na obou stranách. První gol padl až ve 4. minutě po řadě technických chyb na obou stranách. Bohužel naše družstvo v tomto trendu pokračovalo narozdíl od soupeřek, které dávaly gol za golem. Poločas skončil 4:15. Nedařilo se nám proměňovat šance, kterých nebylo málo, hrály jsme kombinačně a soupeřkám bychom jinak stačily, ale nedávaly jsem ani sedmičky a po nich následovaly rychlé protiútoky.Druhý poločas začal dobře, začalo se nám dařit, ale od 15. minuty na nás padla deka a do konce zápasu jsme daly už jen 2 goly.

Doufám, že při dalších zápasech se nám bude dařit líp a hned za 14 dní Strakoničankám nenecháme takový prostor pro střelbu a samy jim nasázíme hodně golů :-)))

Sestava a branky: Hečková J., Menhartová 4, Vildtová 3, Vlková, Hřebejková V. 4, Buriánková, Křivánková, Hřebejková B., Keřková 1, Mužíková, Stará 1, Hečková P., Švecová 2

Sedmičky: 0/3 - 2/3

Vyloučení: 2 - 0

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář