Jdi na obsah Jdi na menu

1.5.2011 - II.liga žen

Sokol Písek - HC Milevsko 20:30 (9:10)
 
1.5 jsme zavítaly do Písku. Trošku jsme se obávaly, že B-týmu nepřispěchají na pomoc hráčky z WHIL.Naštěstí nastoupila jen jedna hráčka Michaela Veselá, která nám dala 7 branek. První poločas z naší strany byl dost zpomalený, chvílemi jsme se dost trápily ,jako bychom zapomněly běhat, míče nám padaly z rukou přímou do soupeřových. I přes to jsme dokázaly poločas zakončit vítězstvím 10:9.
O přestávce jsme odešly konzultovat ven, neboť v nafukovačce bylo nedýchatelno. A vypadá to, že čerstvý jarní vzduch a instrukce trenérek nás probraly. Do 2.poločasu jsme nastoupily jako vyměněné. Míče přestaly padat z rukou a padaly tam kam mají-do brány soupeři. Začaly jsme běhat a bylo to znát. Náš náskok pomalu a jistě rostl až na konečných 30:20.
Pochvalu si tentokrát zaslouží celý team.
Perlička na závěr: Přestože jsme byly hostující team,měly jsme více fanoušků než domácí :-) děvčat ,,tučňák" jim za to parádně poděkoval a my ostatní se přidáváme a těšíme se, že nás přijdou podpořit v dalším zápase.
 
Sestava a branky: Hečková J., Menhartová 7, Vlková, Hřebejková V. 3, Buriánková 4, Kozáková 1, Křivánková 2, Keřková 3, Lešňovská 4, Šilhanová 1, Mužíková 1, Červenková, Stará 4/1, Soldátová

 Sedmičky: 3/4 - 1/1

Vyloučení: 1 - 5

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář