Jdi na obsah Jdi na menu

Mlžky v Českých Budějovicích

V sobotu 20.1.2024 si milevské mladší žačky vyrazily na turnaj do nedalekých Českých Budějovic, které uspořádaly organizátorky pro děvčata, která nemají na ostatních turnajích takovou časovou porci minut. Proto i z Milevska vyrazily hlavně ročníky 2012, jedna hráčka 2013, doplněná 2011, které hrají hlavně v zápasech krajské soutěže a na turnajích bohužel nedostanou tolik prostoru.

První zápas nevyšel podle představ trenérek, i když se hráčky snažily prolomit počáteční nervozitu, tak nakonec v dramatickém konci podlehly týmu pražských Vršovic 8:9. Druhý zápas proti HBC Strakonice byl o hodně lepší a tam si naše holky zastřílely a brankářky neměly moc práce - výsledek 9:2. Další zápas jsme vyhrály nad domácími ČB 14:9. Čekal nás těžký soupeř VŠ Plzeň, s tím jsme bohužel držely krok jen prvních 10 minut a pak už jsme i přes velké a jasné šance nedokázaly dát branku. Konečný účet 4:11. V posledním zápasem turnaje jsme se utkaly s HC Hájemi, byl to asi nejhorší náš zápas na tomto turnaji, ale nakonec to  byla výhra 6:3. Nakonec tedy naše holky obsadily 3. místo z 6 družstev. Trenérky jsou s výkonem spokojené, i když rezerv pro zlepšování tam je spousta :-)

Děvčatům moc děkujeme za bojovnost, doufám, že si to s námi užily a těšíme se na další společné chvíle a výhry. 

 

Sestava a branky:

Vildtová A. 3, Hlavínová T. 7, Arnetová N. 1, Zahradníková V. 1, Studená M. 6, Kalinová D. 1, Zvonařová A. 1, Němečková T. 7, Vošahlíková N., Mendlíková J. 6, Kellnerová B. 2, Kliková J. 6

Trenérky: Menhartová, Janouchová, Hřebejková

 

 

Konečné pořadí:

1.  HK Slavia VŠ Plzeň

2. TJ Sokol Praha Vršovice

3. Handball club Milevsko

4. TJ loko České Budějovice

5. HC Háje

6. HBC Strakonice