Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Memoriál Karla Šulce 2018

8. 5. 2018

Memoriál Karla Šulce

 

Házenkáři napříč všemi kategoriemi se ve dnech 5. až 7. 5. 2018 zúčastnili vyhlášeného turnaje v Plzni. Sem jezdíme každoročně a velice rádi. Je to jediný turnaj, který probíhá pro kategorii přípravek, miníků a mladších žaček najednou a ve stejném areálu. Děti se tak mají možnost vzájemně podporovat, poznat se a starší děvčata se těm nejmenším stávají na pár dní opatrovnicemi. Malí házenkáři k nim zase s úctou vzhlíží. Moc se nám zde líbí a byli jsme zde již po páté.

 

Letos jsme přihlásili čtyři družstva:

 

Přípravka hrála 10 zápasů 2 x 10 minut. Bylo to poprvé, co byly děti na vícedenním turnaji, ale žádný stesk po rodičích se nekonal. Neměly na to prostě čas. I zde hraje tato kategorie bez výsledků a tak si medaili za první místo přivezla všechna družstva. Nejlepší hráčkou týmu byla vyhlášena Tereza Němečková.

 

Do mini amatérů nastoupila děvčata z přípravky, která již musí od září nastoupit za kategorii miníků a děvčata, která naopak musí již tuto kategorii opustit. Bylo třeba, aby ty nejmladší z týmu zapadly do nového kolektivu a aby přivykly tvrdší a rychlejší hře.  A to se povedlo. I zde se hrálo bez výsledků a nejužitečnější hráčkou týmu se stala Kristýna Peterková. Trenéři si pro sebe skóre samozřejmě počítali. Z deseti zápasů jsme devětkrát odcházeli ze hřiště s výhrou.

 

V mini profi se již hrálo na skóre. Děvčata, která za tento tým nastoupila, neudělala Milevsku ostudu. Zase to málem zacinkalo… Hrála výborně a nechala za sebou družstva z Mostu, Chebu, Prahy Kobylis i Hájů, Ledče nad Sázavou, Tachova, Žirovnice a dvě družstva z Plzně. Obsadila krásné 4. místo z 13 zúčastněných týmů. Neporadila si s první Prahou Astrou, druhou DHC Plzní A a třetí Slávií Plzní A. Nejlepší hráčkou týmu se stala Blanka Volfová.

 

Mladší žačky bojovaly o pořadí s dalšími 21 družstvy. I přes to, že vyhrály čtyři zápasy, obsadily až 19 místo. Konkurence byla opravdu veliká a kvalitní. V žádném případě nemůžeme říct, že se holky nesnažily, jen není prostě každý den posvícení. A přivezené zkušenosti jsou k nezaplacení. Nejlepší hráčkou týmu byla vyhlášena Monika Řezáčová. Za  velký úspěch považujeme 2.místo v sedmičkovém rozstřelu, pořádaném jen pro kategorii mladších žaček, které se zúčastnily za naše družstvo jako střelec Nela Horažďovská a za brankařky Ester Hubalová.

                                                                                                                      Za tým trenérů Lucie Kosobudová

 

 

fotky z akce zde :-)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář